Mina Tjänster

Dipl Stressterapeut/ Friskvårdsterapeut

Behöver du hjälp att strukturera och priotera din vardag? Känner du dig konstant stressad? Känner du att din tid aldrig räcker till? Ditt mående och hälsa  är alltid viktigast och kommer före allt annat. Vad behöver förändras i ditt liv? Vi tittar tillsammans igenom ditt liv och gör upp en plan och ett mål. Kanske är det jobbet som inte fungerar? Äter du rätt? Hur mycket motion får du varje vecka? Hur tar du hand om dig själv för att vara ditt bästa möjliga jag. Det är det små förändringarna som på sikt gör den stora skillnaden i ditt mående. 

Spirituell Coach/ Relations Coach

Har du en fråga om du är på rätt väg i livet, om kärleken eller kanske jobb? Eller kanske  en allmän läggning med budskap från dina guider och änglar? Jag använder mina Tarotkortlekar som hjälpmedel. Skickar text till dig med tarotkort samt änglabudskap. Du väljer själv antingen om du önskar budskap med text i pdf till din mail eller över telefon. Du kan även boka mig som relationscoach. Kanske har du har en partner där du fastnat i ett destruktivt medberoende mönster?  Eller så kanske du fastnat i Tinderträsket och undrar hur du ska hitta kärleken? Låt mig vägleda och guida dig till ett nytt sätt att tänka på. Vi kan även titta på och se om du har träffat din soul mate, twinflame eller om det är en karma skuld. Mest träffsäkert blir det om du gör en soul realignment och jag får läsa både din och din partners själ i Akashakrönikan. Om ni inte är sambo eller gifta måste du ha tilåtelse av din partner att göra läsningen. 

Reiki Healing

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar “må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem på samma sätt som exempelvis akupunktur och akupressur. Likheter finns även med terapier som Rosenmetoden, som går ut på att smärtsamma minnen lagras i kroppen i form av fysiska spänningar och blockeringar, och genom beröringen löser man upp spänningarna och klienten kan då släppa taget om det som orsakade smärtan från början.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

Reiki är godkänt som friskvård av Skatteverket.
Jag är utbildad Reiki Master Holy Fire III / Usui Reiki Ryoho

Certifierad Soul Realignment

Vem är du på själsnivå? Vad har du för speciella gudagåvor med dig i livet? Detta är en metod som på ett tillförlitligt och effektivt sätt ger dig just den information du behöver för att kunna leva ditt liv fullt ut i din själs sanning. Jag hämtar all information från Akashakrönikan som är en energimässig informationsportal där vi finner all information om oss själva på själsnivå. Lever du det liv som din själ är ämnad att göra?  Boka en själsläsning hos mig och ta reda på allt som du behöver veta för att få mera kunskap om dig själv på djupet. Lever du i din egna sanning med lycka eller med destruktiv olycka just nu? Nyfiken på om du träffat din twin flame, soul mate eller om det är en karma skuld att betala tillbaka? Skicka ett mail till mig på [email protected] för bokning och mera information. 

Dreamspirit

Sociala medier

Copyright © Dreamspirit.se

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram